Σας ευχαριστούμε, Όλγα και Κώστα που αγκαλιάσατε τα παιδιά μας και τους δώσατε γνώσεις, αγάπη, αξίες, συναισθήματα και χρώματα σαν να ήτανε δικά σας παιδιά.! Ότι και να πούμε για εσάς είναι λίγο. Θα μας λείψετε αλλά θα φροντίσουμε να σας βλέπουμε και εμείς και τα παιδιά. 

Να σας έχει ο Θεός καλά και να σας δίνει δύναμη για να συνεχίσετε αυτό που κάνετε γιατί είναι πραγματικά δύσκολο.

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για όλα.!!!

   Στέλιος Γκουρνέλος

Κα Όλγα. Δεν έχουμε λόγια για να εκφράσουμε την αγάπη, το σεβασμό και την εκτίμηση για εσάς και για το αγαπημένο μας σχολείο....

Είμαστε ευλογημένοι που βρεθήκατε κοντά στο παιδί μας και την βλέπουμε να μεγαλώνει με αρχές....

Κάθε μέρα σκέφτομαι τη συμβουλή που μου έχετε δώσει και προχωρώ...

Σας ευχαριστούμε πολύ για όλα....

Σας αγαπάμε πολύ.1

ΑΡΕΤΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Σας ευχαριστούμε τόσο πολύ για τις όμορφες εμπειρίες που αποκτά το παιδί μας μέσα από τη δική σας θέληση και αγάπη προς τα παιδιά.!

Ευχαριστούμε.!

 Ηλίας - Κατερίνα-  Κωνσταντίνος -  Τσιγαρίδας 

Συγχαρητήρια για πολλοστή φορά.! Αξίζετε πολλά λεφτά.! Θυμάμαι κάθε στιγμή μαζί σας... Είστε τόσο αξιόλογα παιδιά και εσύ και ο σύζυγος σου και το προσωπικό που επιλέγετε...

Τι να πω για την αγάπη και την ανιδιοτέλεια σας, τι να πω,,,

Δεν υπάρχουν λόγια

Δίνετε ψυχή και σώμα

Σας λατρεύουμε.!!!

Είθε ο Θεός πάντα να ευλογεί την υπέροχη οικογένεια σας.!!!

Σοφία Δασκαλάκη

Κώστα και Όλγα, τα λόγια μας είναι λίγα για να περιγράψουμε την ευγνωμοσύνη μας.

Σας ευχαριστούμε που θέσατε τις βάσεις στα παιδιά μας, σμιλέψατε τις ψυχές τους και είμαστε περήφανοι για όλα όσα έχουν  μέχρι σήμερα κατακτήσει. Έχουν γνώσεις και ήθος και αυτό οφείλεται σε εσάς.! Σας νιώθουμε σαν οικογένειά μας και δε θα σας ξεχάσουμε ποτέ.! Δε θα χαθούμε όμως.!

Να χαίρεστε τα καμάρια σας και να είστε υγιείς να συνεχίσετε το τόσο σημαντικό έργο σας για να ελπίζουμε σε ένα πιο όμορφο κόσμο.!!!

Σας αγαπάμε πολύ.!!!

    Χρύσα Παπαγεωργίου.

Ευχαριστούμε Κώστα και Όλγα για όλα αυτά τα χρόνια.!

Πραγματικά, δε θα μπορούσαμε να βρούμε καλύτερο σχολείο για τα παιδιά μας.! Νιώθουμε πολύ ευλογημένοι και τυχεροί, γιατί πέραν των γνώσεων που απέκτησαν, τους μεταδώσατε αρχές και αξίες που θα τους συντροφεύουν σε όλη τους τη ζωή.! 

Ένα ευχαριστώ είναι λίγο....

Ευχόμαστε να είστε πάντα καλά και να σας χαρίζει ο Θεός δύναμη και υγεία στο αξιόλογο αυτό έργο σας.!!!

Σας αγαπάμε πολύ.!!!

Ελένη Νικολοπούλου

 Σας ευχαριστούμε για την αγάπη σας, την υποστήριξη σας και το ενδιαφέρον σας στα παιδιά μας.!!!

Σας αγαπάμε και σας θαυμάζουμε.!!!

         Οικογένεια Κυριαζή.

 Ευχαριστούμε πολύ για όλα αυτά τα χρόνια που δώσατε αγάπη και γνώση στα παιδιά μας.!

Είστε προέκταση της οικογενείας μας και βάλατε τα θεμέλια να συνεχίσουμε.!

Να είστε καλά, με υγεία και να καμαρώνετε τα παιδιά σας.

          Βασίλης Παπαγεωργίου. 

Κώστα και Όλγα

Είναι δύσκολο να βρεις λόγια να εκφράσεις την ευγνωμοσύνη σου απέναντι στους ανθρώπους που τους εμπιστεύτηκες το παιδί σου κι αυτοί άνοιξαν την αγκαλιά τους και του χάρισαν μια δεύτερη οικογένεια.! 

Μια οικογένεια που φροντίζει, που προστατεύει, που διδάσκει και που αγαπά πολύ.!

Πήρατε στα χέρια σας ένα μικρό πλασματάκι και τον παραδώσατε τώρα ένα νεαρό αγόρι που σκέφτεται ολοκληρωμένα, παρατηρεί, βρίσκει τρόπους να λύνει τις απορίες του και πολλά εφόδια για να ξεκινήσει την επόμενη βαθμίδα της σχολικής του εκπαίδευσης. Κυρίως όμως τον μάθατε να νοιάζεται, να μοιράζεται, να φροντίζει, να αγαπάει και να προχωράει μπροστά.!

Τα λόγια φτωχά και οι σκέψεις δύσκολο να αποτυπωθούν στο χαρτί.

Ευχαριστούμε για το ΦΩΣ στην ψυχή και στο μυαλό των παιδιών μας.!

              Στα καλύτερα που έρχονται.

Στα παλιά που θα μείνουν χαραγμένα στη μνήμη μας.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΜΕΛΩΔΙΕΣ ΤΗΣ ΠΛΩΡΗΣ

Σας ευχαριστούμε όλους μαζί και τον καθένα χωριστά

ΜΕ ΟΛΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΕ ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ

     Η οικογένεια του Πέτρου

                      ( 2021 - 2024 )

 

Ως γονείς του Σίμου θα θέλαμε να εκφράσουμε το πραγματικό μας ευχαριστώ για όσα ο Σίμος έμαθε...  διδάχτηκε...κατέκτησε και κέρδισε από το σχολείο σας. Δεν έχουμε να εκφράσουμε κανένα παράπονο. Είστε πάντα δίπλα μας και ένα συναίσθημα χαρμολύπης να μας διακρίνει που ο Σίμος σας αποχωρίζεται... και όμως συνεχίζουμε με τον μικρότερο αδερφό του.

Ο Σίμος ήταν ένα παιδί ντροπαλό, συνεσταλμένο... και με όχι ιδιαίτερα υψηλή αυτοπεποίθηση. Όμως πλέον είναι ένα παιδί που τολμάει... αναγνωρίζει τις δυνατότητες του... και μας διαβάζει παραμύθια... και ευχαριστούμε ειλικρινά.

Συγχαρητήρια σε όλο το εκπαιδευτικό προσωπικό και την ιδιαίτερη αγάπη μου στην κυρία Κατερίνα που έμαθε τον Σίμο να τρώει...

Σας χαιρετάμε με ιδιαίτερη συγκίνηση... όμως θα είμαστε πάλι μαζί με το νέο μέλος της οικογενείας μας.

Πολύξένη - Βασίλης

 

ΗΛΙΑΣ ΥΦΑΝΤΗΣ - ΠΟΠΗ ΚΟΛΙΔΑ

Ένα μεγάλο ευχαριστώ.

Καλημέρα σας

Κλείνοντας σχεδόν 11 χρόνια συνεχούς παρουσίας στο σχολείο θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την αγάπη και την φροντίδα που δείξατε στα παιδιά μας.

Θεωρώ ότι η σχέση που χτίστηκε και ανάμεσα μας και με τα παιδιά μας είναι από αυτές που διαρκούν μέσα στα χρόνια. Δημιουργήσαμε αναμνήσεις που θα μας συνοδεύουν σε όλη μας τη ζωή και μαζί γίναμε μια οικογένεια 

Τα λόγια είναι λίγα μπροστά σε ό,τι ζήσαμε. Ήταν ένα ταξίδι γεμάτο εμπειρίες που θα μείνουν στο μυαλό και στην καρδιά μας.

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για το έργο σας.

Ήλίας και Πόπη.

Οι << Μελωδίες της πλώρης >> είναι ένας παιδικός σταθμός που φροντίζει για την ολοκληρωμένη ανάπτυξη των παιδιών. Στεγάζεται σε ένα πολύ όμορφο σπίτι με τους εσωτερικούς χώρους έτσι διακοσμημένους που αποπνέουν μια      << ζεστή >> οικογενειακή ατμόσφαιρα. Σίγουρα όταν επισκέπτεται κανείς πρώτη φορά τον παιδικό σταθμό, ο εσωτερικός χώρος τον κερδίζει αμέσως.

Παράλληλα, οι ιδιοκτήτες του παιδικού, ο Κώστας και η Όλγα, οι οποίοι αναλαμβάνουν το τμήμα του νηπιαγωγείου και προνηπίου  αντίστοιχα, δουλεύουν ακούραστα και με μεράκι για να αποκτήσουν τα παιδιά γνώσεις από όλα τα γνωστικά πεδία ( φυσική, ιστορία, μυθολογία, φύση, μαθηματικά, γλώσσα) αλλά και να μάθουν να συνεργάζονται, να δρουν σε ομάδες, να δημιουργούν φιλίες, να αγαπούν τη μουσική, το θέατρο, το χορό, τη ζωγραφική, να αποκτούν καθημερινές  συνήθειες και συμπεριφορές που θα τα συντροφεύουν σε όλη τους τη ζωή με στόχο να αναπτύξει το κάθε παιδί τα ταλέντα του και την προσωπικότητα του.

Σίγουρα οι << Μελωδίες της πλώρης >>  είναι από τους παιδικούς σταθμούς - πρότυπα που θα σύστηνα σε κάποιον για το παιδί του.

Οικογένεια Δημήτρη Λανάρα.  

Όλγα και Κώστα,

 
Τι να γραψω τώρα, πραγματικά δεν ξέρω....Θυμάμαι ακόμα την πρώτη φορά που βρεθήκαμε για να μας εξηγήσετε και να μας καθυσηχάσετε για το πώς και τι θα γίνει όταν έρθει ο Μάριος πρώτη φορά στο σχολείο....Δεν στο κρύβω, ως νέοι γονείς τότε, αγχωθήκαμε και φοβηθήκαμε πώς θα το δεχτεί ο Μάριος...Και έρχεται εκείνη η μέρα, ο Μάριος κλαίγοντας στην αγκαλιά της δασκάλας του, αγκαλιά όμως όχι τυπική και κρύα, αλλά αγκαλιά ζεστή που τον έκανε να νιώσει ασφάλεια και σιγουριά....Σε πέντε λεπτά, χτυπάει το τηλέφωνό μας και ακούγεται η δασκάλα του να μας λέει: "Ο Μάριος είναι μια χαρά και παίζει" ...Αυτό ήταν, ένα υπέροχο ταξίδι γνώσης, παιχνιδιού, μάθησης, κοινωνικοποίησης και λοιπών δραστηριοτήτων ξεκινούσε.....Κάθε μέρα και πιο πολύ. Μαθαίναμε για τον Μάριο από το τετράδιο επικοινωνίας και τις συχνές μας συζητήσεις, οι οποίες δεν ήταν μόνα ανά τακτά χρονικά διαστήματα, αλλά και όποτε εμείς σαν γονείς το ζητάγαμε και εσείς πάντα πρόθυμοι να συζητήσετε μαζί μας, ακόμα και εις βάρος του προσωπικού σας χρόνου... Και έτσι ο καιρός περνούσε και ο Μάριος μεγάλωνε.....Μετά ξεκίνησε το κολυμβητήριο και ο μικρός έγινε ένα υπέροχο δελφινάκι , μέχρι που κατέληξε να κολυμπάει χωρίς μπρατσάκια , μόνος του και πάνω από όλα με ασφάλεια.... 
Good morning, μου λέει μια μέρα και λέω ώπα τι έγινε??Μου λέει μπαμπά, μαθαίνω και αγγλικά τώρα και αρχίζει να μου μετράει από το 1-10 στα αγγλικά. Περήφανος σαν γονέας, ανακουφισμένος για την ορθότατη επιλογή του σχολείου και των συνεργατών σας.
Το αποκορύφωμα? Οι θεατρικές παραστάσεις με πρωταγωνιστές όλα τα παιδιά....Από τα μωρά, μέχρι τα πιο μεγάλα, του νηπίου ....Παραστάσεις, όπου τα παιδιά εκτέθηκαν στο κοινό, στα φώτα και σε μέρος άγνωστο προς εκείνα, μα παρόλα αυτά ανταποκρίθηκαν σε υπέρτατο βαθμό, χάρη σε εσάς και την σωστή καθοδήγησή σας. Πραγματικά, υπέροχες στιγμές που μένουν χαραγμένες για πάντα στην μνήμη μας και στην καρδιά μας.....
Θα μπορούσα να γράφω ώρες και σελίδες, όμως και πάλι δεν θα φτάσουν για να περιγράψουν την απέραντη ευγνωμοσύνη σε εσάς και σε όλο το προσωπικό του σχολείου. Από τα βάθη της καρδιάς μας, με όλη μας την ειλικρίνεια, ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για όλα, για την άψογη συνεργασία μας και τον τρόπο με τον οποίο συμπεριφερθήκατε στον Μάριο...Ευτυχώς, που και η Κασσιανή συνεχίζει στις "Μελωδίες της Πλώρης", οπότε θα συνεχίσουμε αυτό το υπέροχο ταξίδι.
Κλείνω με την επιθυμία του Μάριου: 
Μπαμπά,  κάθε φορά που θα πάμε στο χωριό, να περνάμε και από την Πρέβεζα, να βρίσκουμε τον κύριο Κώστα , την κυρία Όλγα και όλα τα παιδιά, να πάμε όλοι για μπάνιο , γιατί είμαστε φίλοι πια!!!!
 
Αναπόσπαστο κομμάτι της καρδιάς μας και της οικογένειάς μας, τυχεροί που σας γνωρίσαμε,
 
Με αγάπη,
Δημήτρης  & Αναστασία (γονείς του Μάριου και της Κασσιανής)

Θυμάμαι την πρώτη φορά που επισκέφτηκα ,μαζί με τα παιδιά μου,τον παιδικό σταθμό για να πάρω πληροφορίες , η κόρη μου δεν ήθελε να φύγει.

Ο Κώστας μου είπε αφησέ την , και έλα αργότερα να την πάρεις .

Από τότε και μέχρι το Νηπιαγωγείο γίναμε αχώριστοι.

Ο Κώστας , η Όλγα καθώς και όλοι οι παιδαγωγοί έδιναν τον καλύτερό τους εαυτό , γεγονός που έκανε χαρούμενα τα παιδιά.

Πάντα με το χαμόγελο και πάντα ακούραστοι πρόσφεραν τα πάντα στα παιδιά μας.

Οι γνώσεις που κατέκτησαν , η συμμετοχή τους σε θεατρικές παραστάσεις , αθλητικές δραστηριότητες και καλλιτεχνικές δημιουργίες αμέτρητες.

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς !!!!!

Η γνωριμία με τον Κώστα και την Όλγα καλά «κρατεί» από το 2001.

Τους εμπιστευτήκαμε τα παιδιά μας από πολύ μικρά (Λυδία 3,5 μηνών, Ανδρέας 5 μηνών) και Ποτέ μα Ποτέ δεν το μετανιώσαμε!!! Κοντά τους μεγάλωσαν δύο πολύ κοινωνικά παιδιά, με αρχές και έντονη προσωπικότητα. Διαφορετικά ως χαρακτήρες όμως «γαλουχημένα» με χάδια, απέραντη αγάπη και φροντίδα από όλους τους ανθρώπους του «σχολείου». Τι να πρωτοθυμηθώ : την κα Δώρα (μαγείρισσα) που τους έμαθε να τρώνε όλα τα φαγητά, τον κυρ. Δημήτρη (οδηγός σχολικού) που πάντα με το χαμόγελο και τα αστεία του ήταν αγαπητός από όλα τα παιδιά, όσο μικρά και αν ήταν, τις νηπιαγωγούς που όλες με την ευγένεια και την καλοσύνη τους φρόντιζαν τα παιδιά μας και τέλος την Όλγα και τον Κώστα που με την αγάπη και την φροντίδα τους διασφάλιζαν την καλή φυσική αλλά κυρίως την ψυχική υγεία όλων των παιδιών.

Πρώτη μέρα...που πάω τον Διονύση σχολείο...

Ήξερα για τον Κώστα , την Όλγα και τη Βάσω...

Αλλά όταν άνοιξε η πόρτα...και με μια τεράστια Αγκαλιά και Χαμόγελο...

υποδέχτηκαν τον Διονύση .. Έκλεισα τη πόρτα πίσω μου...με μια ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΟΤΙ είναι στα ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΧΕΡΙΑ...

Γι' αυτό το συναίσθημα...ασφάλειας που μου χαρίσατε....

Θα σας ευγνωμονώ Κ ΑΓΑΠΩ για Πάντα!!!!!!!

Το ευχαριστώ είναι λίγο ....

2008-2009: Φτωχά τα λόγια μας, μπροστά στη μεγαλουργία σας...Εμπιστευθήκαμε στη δική σας αγκαλιά το κοριτσάκι μας ,την Αντωνία μας. Η μεγάλη αγκαλιά της κυρίας Όλγας ακόμα τη ζεσταίνει...η μουσική του κου Κώστα ακόμα χαϊδεύει τα αυτάκια της... η ΑΓΑΠΗ σας η ΚΑΛΟΣΥΝΗ σας η ΑΝΘΡΩΠΙΑ σας τη συντροφεύουν ακόμα και τώρα και για πάντα. Το μοναδικό προσωπικό σας ,όπως ο κος Δημήτρης, εγγύηση στις μετακινήσεις κι όχι μόνο....

Είστε ΜΕΤΡΟ ΣΥΓΚΡΙΣΗΣ για κάθε εκπαιδευτή και κάθε εκπαιδευτική μονάδα.

Απλόχερα ο Θεός να σας ανταποδίδει τα καλά που προσφέρετε!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΟΝΙΤΣΑΝΟΣ & ΣΟΦΙΑ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ.

Θυμάμαι το πρώτο τηλεφώνημα...αγχωμένη μαμά εγώ, που έψαχνε απεγνωσμένα να βρεί σε σύντομο χρονικό διάστημα έμπιστα χέρια να αφήσει την ενός έτους κόρη της, γιατί έπρεπε να επιστρέψει στην δουλειά. Από το πρώτο λεπτό η ήρεμη καθησυχαστική φωνή του Κώστα πλημμύρισε την ψυχή μου ηρεμία και εμπιστοσύνη. Σε δύο μέρες η κόρη μου «επιβιβάστηκε στο καράβι» και ξεκινούσε ένα από τα ομορφότερα ταξίδια της ζωής της...

Γρήγορα αισθανθήκαμε να ανοίγει μια αγκαλιά όχι μόνο για το παιδί μας αλλά για όλη την οικογένεια μας. Δεν θα σταθώ στην επιστημονική κατάρτιση του Κώστα και της Όλγας, με την οποία βοήθησαν την κόρη μου και αργότερα τον γιο μου να προετοιμαστούν για την επόμενη βαθμίδα του σχολείου, γιατί δεν είναι μόνο αυτό που τους κάνει να ξεχωρίζουν ως εκπαιδευτικοί.

Αυτό που με γοήτευσε από πολύ νωρίς και με ευγνωμοσύνη ακόμα θυμάμαι είναι το πόσο αγκάλιασαν τα παιδιά μου, καλλιεργώντας τους ηθικές αξίες όπως αγάπη, δικαιοσύνη, σεβασμό, αλληλεγγύη, ανθρωπιά, ανιδιοτέλεια...

Μία μεγάλη αγκαλιά και μία δεύτερη οικογένεια για τα παιδιά μας. Τους χάρισαν απλόχερα αγάπη, αποδοχή και ένα οργανωμένο πλαίσιο, για να ανοίξουν τα φτερά τους για το μεγάλο σχολείο. Θα τους είμαστε πάντα ευγνώμονες για όσα προσέφεραν στα παιδιά μας, αλλά και όσα έμαθαν σε εμάς ως παιδαγωγοί.

Βασίλης και Μάρω Μπέκα

Η επιλογή σταθμού όπως και σχολείου στη συνέχεια είναι μία επιλογή που απασχολεί πολύ όλους τους γονείς. Ειδικά όμως για αυτές τις πρώτες βαθμίδες εκπαίδευσης που τα βρεφάκια βρίσκονται για πρώτη φορά σε ένα διαφορετικό περιβάλλον από το πρώτο, οικείο, προστατευμένο και ζεστό οικογενειακό περιβάλλον που έχουν συνηθίσει ο κάθε γονιός θέλει για το παιδί του να γίνει με τον ομαλότερο τρόπο σε ένα χώρο όμορφο και με ανθρώπους που μπορείς να εμπιστευθείς. Εμείς λοιπόν όλα τα παραπάνω τα βρήκαμε στις Μελωδίες της Πλώρης και νιώθουμε τυχεροί, όχι μόνο στην αρχή όταν κάναμε την επιλογή του σταθμού αλλά και κάθε χρόνο που ολοκληρωνόταν ο κάθε κύκλος, επιβεβαιωνόμασταν για αυτή την αρχική επιλογή. Οι λόγοι πολλοί:

Κυριακή, 21 Ιουλίου, 2024
© 2024 Μελωδίες της Πλώρης - Κέντρο Βρεφονηπιακής Αγωγής - Παιδικός Σταθμός – Νηπιαγωγείο. Powered by web-doctor.gr - All Rights Reserved.