Καλή χρονιά σε όλα τα παιδιά του κόσμου, σε όλες τις οικογένειες! Υγεία, ευτυχία, ελευθερία, ισότητα, αγάπη , σεβασμό και πρόοδο να φέρει σε όλους το 2022!

Αγαπητοί φίλοι και αγαπημένα παιδιά, αλλά και συνεργάτες που ζήσατε στις ΜΕΛΩΔΙΕΣ ΤΗΣ ΠΛΩΡΗΣ, σας ενημερώνουμε ότι το σχολείο μας , επιτέλους , αποκτά ιστοσελίδα. Σκεφτήκαμε ότι θα ήταν εξαιρετικό , καθώς όλοι μαζί αποτελούμε την ιστορία αυτού του σχολείου, να συμπεριλάβουμε τη δική σας εμπειρία , τις δικές σας αναμνήσεις σ ένα λεύκωμα που θα υπάρχει. Παρακαλούμε πολύ όποιος επιθυμεί και όποιος έχει χρόνο να μας στείλει το κείμενό του στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Η δημοσίευση μπορεί να γίνει επώνυμα, με αρχικά ή εντελώς ανώνυμα. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων..

Πέμπτη, 02 Φεβρουαρίου, 2023
© 2023 Μελωδίες της Πλώρης - Κέντρο Βρεφονηπιακής Αγωγής - Παιδικός Σταθμός – Νηπιαγωγείο. Powered by web-doctor.gr - All Rights Reserved.