«ΜΕΛΩΔΙΕΣ ΤΗΣ ΠΛΩΡΗΣ» = Σπίτι & Οικογένεια = Κώστας & Όλγα

Η γνωριμία με τον Κώστα και την Όλγα καλά «κρατεί» από το 2001.

Τους εμπιστευτήκαμε τα παιδιά μας από πολύ μικρά (Λυδία 3,5 μηνών, Ανδρέας 5 μηνών) και Ποτέ μα Ποτέ δεν το μετανιώσαμε!!! Κοντά τους μεγάλωσαν δύο πολύ κοινωνικά παιδιά, με αρχές και έντονη προσωπικότητα. Διαφορετικά ως χαρακτήρες όμως «γαλουχημένα» με χάδια, απέραντη αγάπη και φροντίδα από όλους τους ανθρώπους του «σχολείου». Τι να πρωτοθυμηθώ : την κα Δώρα (μαγείρισσα) που τους έμαθε να τρώνε όλα τα φαγητά, τον κυρ. Δημήτρη (οδηγός σχολικού) που πάντα με το χαμόγελο και τα αστεία του ήταν αγαπητός από όλα τα παιδιά, όσο μικρά και αν ήταν, τις νηπιαγωγούς που όλες με την ευγένεια και την καλοσύνη τους φρόντιζαν τα παιδιά μας και τέλος την Όλγα και τον Κώστα που με την αγάπη και την φροντίδα τους διασφάλιζαν την καλή φυσική αλλά κυρίως την ψυχική υγεία όλων των παιδιών.

Ξεκινήσαμε ψάχνοντας για βρεφονηπιακό σταθμό, όμως τελικά βρήκαμε : οικογένεια, σπίτι, αγάπη, φροντίδα, εμπιστοσύνη, σχολείο όχι μόνο για τα παιδιά μας αλλά και για εμάς τους γονείς που λόγω του νεαρού της ηλικίας μας δεν γνωρίζαμε και πολλά πράγματα για το «μεγάλωμα» και την ανατροφή των ίδιων μας των παιδιών. Οι άνθρωποι στις ΜΕΛΩΔΙΕΣ ΤΗΣ ΠΛΩΡΗΣ ήταν πάντα δίπλα μας και πάντα με ευγένεια και γλυκό τρόπο μας συμβούλευαν και μας καθοδηγούσαν ώστε να είμαστε κοντά στα παιδιά μας και μαζί αντιμετωπίζαμε όλες τις δυσκολίες που πιθανόν προέκυπταν.

Σήμερα 20 χρόνια μετά (2021) η Λυδία μας είναι 20 χρονών – φοιτήτρια τώρα πια, και ο Ανδρέας μας είναι 15 χρονών, μαθητής της Γ’ Γυμνασίου και συχνά – πυκνά όταν αναφερόμαστε στα πρώτα χρόνια της ζωής τους, πάντα έχουμε τις καλύτερες αναμνήσεις από την εποχή εκείνη. Ο Κώστας και η Όλγα δεν είναι μόνο μια γλυκιά ανάμνηση αλλά μέχρι τώρα διατηρούμε μια πολύ καλή σχέση και χαίρονται και εκείνοι μαζί μας για τις επιτυχίες των παιδιών μας και την πρόοδο τους.

Τους ευχόμαστε τα καλύτερα για κάθε οικογενειακή και επαγγελματική επιτυχία.

Πιστεύω και εύχομαι να «κρατήσει χρόνια αυτή η Κολώνια» γιατί είναι σημαντικό να έχεις στη ζωή σου τέτοιους ανθρώπους.

Γιώργος & Μαρία Μέγγου

Τετάρτη, 06 Δεκεμβρίου, 2023
© 2023 Μελωδίες της Πλώρης - Κέντρο Βρεφονηπιακής Αγωγής - Παιδικός Σταθμός – Νηπιαγωγείο. Powered by web-doctor.gr - All Rights Reserved.